Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» μπορεί να πλήξει την Ευρώπη.



Μην υποτιμάτε ποτέ μια πληγωμένη και σε αποσύνθεση Αυτοκρατορία που καταρρέει σε πραγματικό χρόνο.






Αυτοκρατορικοί αξιωματούχοι, ακόμη και με «διπλωματική» ιδιότητα, συνεχίζουν να δηλώνουν ευθαρσώς ότι ο εξαιρετικός έλεγχος τους στον κόσμο είναι υποχρεωτικός.

Εάν όχι, θα μπορούσαν να εμφανιστούν ανταγωνιστές και να τους ανατρέψουν – μονοπωλούμενοι από τις αμερικανικές ολιγαρχίες. Αυτό, φυσικά, είναι απόλυτο ανάθεμα.  

Ο αυτοκρατορικός τρόπος λειτουργίας ενάντια στους γεωπολιτικούς και γεωοικονομικούς ανταγωνιστές παραμένει ο ίδιος: χιονοστιβάδα κυρώσεων, εμπάργκο, οικονομικοί αποκλεισμοί, προστατευτικά μέτρα, κουλτούρα ακύρωσης, στρατιωτική συσσώρευση σε γειτονικά έθνη και διάφορες απειλές. Αλλά πάνω από όλα, η φιλοπόλεμη ρητορική – αυτή τη στιγμή στο αποκορύφωμά της.

Ο ηγεμόνας μπορεί να είναι «διαφανής», τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα, καθώς εξακολουθεί να ελέγχει ένα τεράστιο διεθνές δίκτυο ιδρυμάτων, οικονομικών φορέων, πολιτικών, CEOs, πρακτορείων προπαγάνδας και βιομηχανίας της ποπ κουλτούρας. Εξ ου και αυτό το υποτιθέμενο άτρωτο που γεννά την αυθάδεια.

Πανικός στον «κήπο »

Η έκρηξη του Nord Stream (NS) και του Nord Stream 2 (NS2) –όλοι ξέρουν ποιος το έκανε, αλλά ο ύποπτος δεν κατονομάζεται– πήρε το αυτοκρατορικό δίδυμο έργο της αποκοπής της φθηνής ρωσικής ενέργειας από την Ευρώπη και την καταστροφή της γερμανικής οικονομίας.

Από την αυτοκρατορική σκοπιά, η ιδανική υποπλοκή είναι η εμφάνιση ενός ελεγχόμενου από τις ΗΠΑ Intermarium – από τη Βαλτική και την Αδριατική έως τη Μαύρη Θάλασσα – με επικεφαλής την Πολωνία, που ασκεί ένα είδος νέας ηγεμονίας στην Ευρώπη, στον απόηχο των Τριών Seas Initiative .

Αλλά ως έχει, παραμένει ένα υγρό όνειρο. 

Στο πλαίσιο της αμφίβολης «έρευνας» για το τι πραγματικά συνέβη με το NS και το NS2, η Σουηδία έπαιξε τον ρόλο της καθαρίστριας, σαν να ήταν συνέχεια του Pulp Fiction του Κουέντιν Ταραντίνο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αποτελέσματα της «έρευνας» δεν μπορούν να μοιραστούν με τη Ρωσία. Η Καθαριστή ήταν εκεί για να σβήσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Όσο για τους Γερμανούς, αποδέχτηκαν οικειοθελώς το ρόλο των αποδιοπομπαίων τράγων. Το Βερολίνο ισχυρίστηκε ότι ήταν δολιοφθορά, αλλά δεν τόλμησε να πει από ποιον.

Στην πραγματικότητα είναι τόσο απαίσιο όσο γίνεται, γιατί η Σουηδία, η Δανία και η Γερμανία, και ολόκληρη η ΕΕ, γνωρίζουν ότι αν πραγματικά αντιμετωπίσετε την Αυτοκρατορία, δημόσια, η Αυτοκρατορία θα ανταποδώσει, κατασκευάζοντας έναν πόλεμο σε ευρωπαϊκό έδαφος. Είναι θέμα φόβου – όχι φόβος για τη Ρωσία.

Η Αυτοκρατορία απλά δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει τον «κήπο». Και οι ελίτ του «κήπου» με IQ πάνω από το δωμάτιο γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με μια ψυχοπαθή οντότητα κατά συρροή δολοφόνο που απλά δεν μπορεί να κατευναστεί.

Εν τω μεταξύ, η άφιξη του στρατηγού Γουίντερ στην Ευρώπη προαναγγέλλει μια κοινωνικοοικονομική κάθοδο σε μια δίνη σκότους - αδιανόητη μόλις πριν από λίγους μήνες στον υποτιθέμενο «κήπο» της ανθρωπότητας, τόσο μακριά από τα βουητά της «ζούγκλας».

Λοιπόν, από εδώ και πέρα ​​η βαρβαρότητα αρχίζει από το σπίτι. Και οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να ευχαριστήσουν τον Αμερικανό «σύμμαχο» γι' αυτό, ο οποίος χειραγωγεί επιδέξια τις φοβισμένες και υποτελείς ευρωπαϊκές ελίτ.

Πολύ πιο επικίνδυνο, ωστόσο, είναι ένα φάντασμα που ελάχιστοι είναι σε θέση να αναγνωρίσουν: ο επικείμενος συριανισμός της Ευρώπης. Αυτό θα είναι άμεση συνέπεια της καταστροφής του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Από μια αυτοκρατορική σκοπιά, οι προοπτικές για το ουκρανικό πεδίο μάχης είναι ζοφερές. Η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση της Ρωσίας (SMO) έχει μετατραπεί σε Αντιτρομοκρατική Επιχείρηση (CTO): Η Μόσχα αποκαλεί τώρα ανοιχτά το Κίεβο τρομοκρατικό καθεστώς.

Χειρουργικά χτυπήματα κατά της ηλεκτρικής υποδομής της Ουκρανίας πρόκειται να ακρωτηριάσουν εντελώς την οικονομία και τον στρατό του Κιέβου. Και μέχρι τον Δεκέμβριο θα υπάρξει η άφιξη στις εμπρός και πίσω γραμμές ενός κατάλληλα εκπαιδευμένου και υψηλού κινήτρου μερικής κινητοποίησης.

Το μόνο ερώτημα αφορά το ημερολόγιο. Η Μόσχα αποκεφαλίζει αργά αλλά σταθερά το proxy Kyiv και τελικά συντρίβει την «ενότητα» του ΝΑΤΟ.

Η διαδικασία βασανιστηρίων της ευρωπαϊκής οικονομίας είναι αδυσώπητη. Και ο πραγματικός κόσμος έξω από τη συλλογική Δύση –τον παγκόσμιο Νότο– είναι με τη Ρωσία, από την Αφρική και τη Λατινική Αμερική έως τη Δυτική Ασία, ακόμη και με τμήματα της ΕΕ.

Είναι η Μόσχα –και φυσικά όχι το Πεκίνο– που διαλύει τη «διεθνή τάξη βασισμένη σε κανόνες» που επιβάλλει ο ηγεμόνας, με την υποστήριξη των φυσικών πόρων, της προσφοράς τροφίμων και της αξιόπιστης ασφάλειας.

Και σε συντονισμό με την Κίνα, το Ιράν και τους μεγάλους παίκτες της Ευρασίας, η Ρωσία εργάζεται για να κλείσει όλους αυτούς τους διεθνείς οργανισμούς που ελέγχονται από τις ΗΠΑ, καθώς ο Νότος αποκτά ουσιαστικά ανοσία στην εξάπλωση των ψυχοπαθών από το ΝΑΤΟ.

Ο συριανισμός της Ευρώπης

Στο πεδίο της μάχης της Ουκρανίας, η σταυροφορία του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, παρόλο που σε αρκετούς κόμβους έως και το 80% των δυνάμεων μάχης αποτελούνται από προσωπικό του ΝΑΤΟ. Τα Wunderwaffen όπως το HIMARS είναι σπάνια. Και ανάλογα με το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, τα όπλα θα στεγνώσουν το 2023.

Την άνοιξη του 2023, η Ουκρανία δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα περισσότερο από μια φτωχή μαύρη τρύπα. Το Αυτοκρατορικό Σχέδιο Α παραμένει Αφγανοποίηση: να εκμεταλλευτεί έναν στρατό μισθοφόρων ικανών να πραγματοποιήσουν στοχευμένες εισβολές αποσταθεροποίησης και/ή τρομοκρατίας στη Ρωσική Ομοσπονδία. 

Την ίδια στιγμή, η Ευρώπη είναι γεμάτη από αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις.

Όλες αυτές οι βάσεις μπορούν να λειτουργήσουν ως μεγάλες τρομοκρατικές βάσεις – όπως στη Συρία, στο al-Tanf και στα ανατολικά του Ευφράτη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν τον μακροχρόνιο πόλεμο αντιπροσώπων στη Συρία –όπου εργαλειοποίησαν τους τζιχαντιστές– αλλά ακόμα δεν έχουν εκδιωχθεί.  

Σε αυτή τη διαδικασία συριανισμού της Ευρώπης, οι αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις μπορούν να γίνουν ιδανικά κέντρα για τη σύνταξη ή/και την «εκπαίδευση» ομάδων μεταναστών από την Ανατολική Ευρώπη, των οποίων η μόνη δυνατότητα απασχόλησης, εκτός από το εμπόριο ναρκωτικών και τη διακίνηση οργάνων, θα είναι να γίνουν – αλλιώς – αυτοκρατορικοί μισθοφόροι, που πολεμούν κάθε ξέσπασμα πολιτικής ανυπακοής που εμφανίζεται σε μια φτωχή ΕΕ.

Είναι αυτονόητο ότι αυτό το νέο μοντέλο στρατού θα εγκριθεί πλήρως από την ευρωκρατία των Βρυξελλών, που είναι μόνο ο βραχίονας δημοσίων σχέσεων του ΝΑΤΟ.

Μια αποβιομηχανοποιημένη ΕΕ μπλεγμένη σε πολλά στρώματα τοξικού ενδοπολεμικού πολέμου, όπου το ΝΑΤΟ παίζει τον δοκιμασμένο και αληθινό ρόλο του Robocop, είναι το τέλειο σενάριο Mad Max που αντιπαρατίθεται με αυτό που θα ήταν, τουλάχιστον κατά τη σκέψη των Αμερικανών Straussians/Neocons, ένα νησί ευημερίας. : η αμερικανική οικονομία, ο ιδανικός προορισμός για το παγκόσμιο κεφάλαιο, και συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό κεφάλαιο.

Η Αυτοκρατορία θα «χάσει» το αγαπημένο της έργο, την Ουκρανία. Δεν θα δεχτεί όμως ποτέ να χάσει τον ευρωπαϊκό «κήπο».

To Mytilenepress είναι το μοναδικό ελεύθερο ιστολόγιο σε όλο το Αιγαίο και την Θράκη. Αυτό φαίνεται από την θεματολογία στα εθνικά θέματα, τις γεωστρατηγικές αναλύσεις, την υγεία τις διεθνείς εξελίξεις και την ειδική παιδεία. Τα άρθρα αυτά δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ιστοσελίδα, από τις προαναφερόμενες περιοχές.  

Στην πιο κρίσιμη ιστορικά στιγμή για τον Ελληνισμό εάν θέλετε να συνεχιστεί η προσπάθεια μας, υποστηρίξετε με τρεις συγκεκριμένους τρόπους. Διαβάστε εδώ τους τρόπους υποστηρίξεως (mytilenepress). Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση πλην των τεσσάρων πρώτων παραγράφων με ενεργό λίνκ. 

πηγή: Press TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου